Ludovic Orban, ales presedinte Forta Dreptei: ,,Astazi Romania este intr-un mare pericol (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

Orban a obţinut 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat al Forţei Dreptei.

Vicepreşedinţi ai partidului au fost aleşi: Violeta Alexandru, Marius Arcăleanu, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Ştefan Csordas, Ionel Dancă, Traian Dobrinescu, Cătălin Dumitraşcu, Mihai Farcaş, Bogdan Glăvan, Horia Grigorescu, Ion Groza, Herea Gabriel, George Ionescu, Antoaneta Ioniţă, Alexandru Kocsis, Adrian Miuţescu, Vasile Nagy, Adrian Oros, Gabriel Plăiaşu, Petrişor Potec, Ionel Puşcaş, Daniel Rusu, Constantin Şovăială, Ion Ştefan şi Antonel Tănase.

"Astăzi România este într-un mare pericol. La putere se află două partide care s-au obişnuit să ocupe instituţiile statului, să ocupe administraţia, să ocupe companiile de stat, să dirijeze toate contractele profitabile către clientela economică, două partide care fac un rău imens României, pentru că vor să ţină România prizonieră", a afirmat Orban.

El a mai spus că "cele două partide stat şi-au dat mâna şi au inventat o opoziţie tocmai ca să le justifice actul profund imoral de a amesteca liberalismul cu socialismul", menţionând că singura alternativă viabilă la actualul mod de conducere al României care este Forţa Dreptei şi Alianţa Dreapta Unită.

"Noi avem idei clare şi (..) trebuie făcute reforme profunde pe care trebuie să ni le asumăm şi am să vi le spun în ordinea importanţei. Din punctul meu de vedere, prima şi cea mai importantă reformă în România este reforma serviciilor secrete, care înseamnă punerea sub control civil, al societăţii civile a zecilor de mii de securişti care (...) vor să influenţeze decizia politică în partide, vor să influenţeze decizia judecătorească în parchete şi în instanţe, vor să influenţeze deciziile administraţiei în orice instituţie publică din ţara asta, vor să facă afaceri şi să îi omoare pe ăia care le fac concurenţă, oamenii de afaceri care le fac concurenţă, vor să controleze societatea românească, aşa cum au făcut o şi pe vremea lui Ceauşescu", a mai spus Orban.

Citește și

Candidatura lui Piedone, contestată pe motiv că nu locuiește în București. Reacția primarului

Război în Ucraina, ziua 788: Rusia revendică preluarea controlului asupra localităţii Bogdanivka în direcţia Ceasiv Iar - LIVE TEXT

Virgil Popescu VS George Simion, provocări electorale în spațiul public

DOLIU imens în Biserică: A murit preotul de la Palatul Cotroceni. Arhimandritul Irineu Dogaru a fost duhovnic al SPP

Actual

Eșec de proporții pentru candidatul susținut de Marcel Ciolacu! Imaginea președintelui PSD este la pământ

Lovitură dură pentru Marcel Ciolacu! Imaginea șefului PSD are de suferit în partid după eșecul de proporții înregistrat de medicul Cătălin Cîrstoiu, pe care chiar el l-a propus și susținut la Capitală. Potrivit unor surse, după scandalul incompatibilității, social-democrații nici măcar nu ar mai vrea să propună un alt candidat, ci așteaptă o propunere din partea liberalilor. Mâine se va lua decizia finală într-o ședință de Coaliție.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ACTUAL

Alina Gorghiu, la Maramureș: „Avem în sală viitorul președinte liberal al României”

„În această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul președinte liberal al României”, a spus, în prezența lui Nicolae Ciucă, vicepreședintele PNL - Alina Gorghiu la o acțiune a liberalilor din Maramureș.

Majorarea salariului minim e praf în ochi pentru români! Ce eliminare se pregătește

Majorarea salariului minim e praf în ochi pentru români! Potrivit unor surse, din luna iulie se pregătește eliminarea facilității care permite acum ca 200 de lei din salariul minim să nu fie impozitați.

Banalul virus gripal ar putea declanșa o nouă pandemie! Avertismentul specialiștilor

Un avertisment îngrijorător vine din partea cercetătorilor! Banalul virus gripal va declanșa, cel mai probabil, o nouă pandemie în viitorul apropiat.

Politică

Mesajul transmis de Rareș Bogdan pe tema candidaturii de la București: Cîrstoiu este candidatul

Într-o declarație recentă din diaspora, europarlamentarul Rareș Bogdan a transmis că pentru Primăria București există deja un candidat bine stabilit, Cătălin Cîrstoiu. Declarațiile lui Rareș Bogdan vin în contextul în care se speculează intens despre retragerea sprijinului politic de către PNL-PSD medicului care a făcut obiectul mai multor investigații media.

MAI MULTE ARTICOLE DIN POLITICĂ

Lia Olguța Vasilescu: „Cîrstoiu trebuie sprijinit. E deja prea târziu să se schimbe candidatul”

Lia Olguța Vasilescu a declarat în exclusivitate la Realitatea Plus că alianța PSD-PNL trebuie să îl sprijine până la capăt pe medicul Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Edilul Craiovei este de părere că medicul nu se află în incompatibilitate pentru funcția pentru care candidează și a lansat și un atac la adresa lui Clotilde Armand.

NATO şi UE salută ajutorul SUA pentru Ucraina: Este un mesaj clar pentru Kremlin

Şeful NATO, Jens Stoltenberg, a salutat sâmbătă aprobarea de către Camera Reprezentanţilor din SUA a unui pachet de ajutor de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Eduard Hellvig: „Campania s-a redus la șmecherie și tupeu”! Analiza fostul director al SRI

Eduard Hellvig a făcut o analiză tranșantă a candidaților pentru Primăria Capitalei. Fostul director al SRI a scris că toți cei care au intrat în cursa electorală au dus dezbaterea în derizoriu, iar totul s-a redus la tupeu și șmecherie.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2024. Unii nativi trebuie să se concentreze pe punctele forte. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2024 spune că Taurii trebuie să se concentreze pe punctele forte și să atragă energie pozitivă. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți că nu mai dea importanță lucrurile mărunte sau negative, care nu le aduc niciun beneficiu.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Cel mai tare test de vedere! Tu ce vezi în această imagine?

Iată câteva teste simpatice pentru a-ţi testa vederea. Mută-te la 75 de cm distanţă de monitor şi află cât de bună este privirea ta!

Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat în grădină, la Alba! De ce a recurs la gestul FATAL

Un adolescent din localitatea Răhău, judeţul Alba, a fost găsit spânzurat, în grădină, de către vecini. Apropiaţi ai tânărului spun că a recurs la acest gest în urma unei dezamăgiri sentimentale. Poliţia a deschis anchetă pentru ucidere din culpă.

Mărturii emoționante despre viața de țăran în România. Nea Vasile, lecție de viață pentru români

Mărturisiri emoționante sunt făcute de un bătrân din Suceava. Iubește viața la sat și se mândrește că este țăran. Moșu’ VASILE, după aproape un secol de viață, povestește cu lacrimi în ochi despre cât de frumos era să-și muncească pământul, să mănânce produse naturale și sănătoase, dar vorbește cu regret și despre soarta grea a tinerilor din ziua de astăzi.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

Ludovic Orban, ales presedinte Forta Dreptei: ,,Astazi Romania este intr-un mare pericol (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6275

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.