Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (2024)

EVENIMENT

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (1)

Publicat

acum 21 de ore

De

Romania24.ro

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (2)

    Share Comentează Tweet

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Peste 750 de preșcolari și elevi din Teiuș vor beneficia de o masă caldă sau un pachet alimentar, în cadrul programului național „Masă Sănătoasă”.

Primăria Teiuș a lansat pe 18 aprilie, în SEAP, o licitație pentru servicii de catering în cadrul programului național „Masă Sănătoasă”.

Valoarea totală este estimată la 378.655 de lei, fără TVA.

Potrivit documentației, se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Urmăriți Romania24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe romania24

  • La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculos
  • Cum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitații
  • Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi
  • Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL
  • Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație
Citește mai multe știri de azi

Dacă ți-a plăcut articolul:

Share on Facebook

Etichete:achizitiealimentarcaldadineleviiinlansatamasapachetpreșcolariiprimisauSEAPsiteiusvor

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (3)

Alte stiri de azi

    Cum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitații Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis Vitezoman de 23 de ani, prins de RADAR lângă Jucu, în Cluj. Avea 194 km/h Tragedie la Răhău: Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în grădina casei „Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări Lista NEAGRĂ a „Bursucului”. Cine mai PLEACĂ de la CFR Cluj din vară Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Coliziune cu un autoturism care venea din sens opus

EVENIMENT

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (28)

Publicat

acum 42 de secunde

21.04.2024

De

Romania24.ro

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (29)

La noapte plouă cu meteori. Lyridele pot fi observate foarte bine pe cerul României în luna aprilie. Faza maximă de manifestare a curentului de meteori Lyridele este în noaptea de 21/22 aprilie în acest an, conform Agerpres.

În fiecare an, începând cu luna aprilie, pe cerul nopţilor încep să-şi facă apariţia ploile de meteori (denumirea ştiinţifică a „stelelor căzătoare”).

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (30)

Publicat

acum 53 de minute

21.04.2024

De

Romania24.ro

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (31)

ANM a actualizat prognoza meteo până la mijlocul lunii mai. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în general apropiate de cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (32)

Publicat

acum O oră

21.04.2024

De

Romania24.ro

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (33)

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile (făină, zahăr, ulei, paste, griș, orez și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (34)

Publicat

acum 2 ore

21.04.2024

De

Romania24.ro

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (35)

O femeie de 30 de ani din Baciu a căzut de la înălțime, duminică. Aceasta a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportată la spital, conștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, pe strada Saturn din localitatea Baciu, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a suferit mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

Publicitate

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (36)

  • Ultimele știri pe Romania24
EVENIMENTacum 42 de secundeLa noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculosEVENIMENTacum 53 de minuteCum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitațiiEVENIMENTacum O orăAcțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORiEVENIMENTacum 2 oreFemeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITALEVENIMENTacum 2 oreCe s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populațieEVENIMENTacum 3 oreLiderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, înainte de deschiderea pentru publicEVENIMENTacum 3 oreTânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permisEVENIMENTacum 4 oreVitezoman de 23 de ani, prins de RADAR lângă Jucu, în Cluj. Avea 194 km/h

Publicitate

ANUNȚURI PUBLICE

Publicitate

ANUNȚURI PUBLICEacum 12 luniUPDATE FOTO: Incendiu violent izbucnit la o locuință din județul Buzău. Intervin pompierii
Mai multe din ANUNȚURI PUBLICE

Publicitate

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP - Romania24.ro (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated:

Views: 6281

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.