FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (2024)

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (1)

Publicat

acum 22 de ore

De

Romania24.ro

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (2)

    Share Comentează Tweet

Locuitorii unui bloc din Alba Iulia se confruntă cu o invazie de gândaci care au ocupat podul imobilului.

Oamenii spun că au încercat să scape de ei cu ajutorul unor soluții, dar este imposibil.

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (3)FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (4)

O cititoare Alba24 a transmis pe adresa redacției și câteva fotografii.

”Aș dori să vă informez despre o situație legată de o invazie de gândaci, în zona Ampoi 3, Strada Arieșului, nr. 32, Bloc 222.

Noi, locatarii, nu facem față să curățăm. Am încercat să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Ultimele articole pe romania24

  • ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor
  • La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculos
  • Cum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitații
  • Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi
  • Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL
Citește mai multe știri de azi

Dacă ți-a plăcut articolul:

Share on Facebook

Etichete:AlbablocclădiriidindisperațifacemfatafotogandaciininvazieiulialocatariipodulȘTIREAunui

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (5)

Alte stiri de azi

    ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis Vitezoman de 23 de ani, prins de RADAR lângă Jucu, în Cluj. Avea 194 km/h Tragedie la Răhău: Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în grădina casei „Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări Lista NEAGRĂ a „Bursucului”. Cine mai PLEACĂ de la CFR Cluj din vară Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Coliziune cu un autoturism care venea din sens opus

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (30)

Publicat

acum 3 minute

21.04.2024

De

Romania24.ro

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (31)

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC, în doar două zile. Valoarea amenzilor a ajuns la un record: a depășit 100.000 de lei.

În perioada 19-20 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (32)

Publicat

acum 16 minute

21.04.2024

De

Romania24.ro

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (33)

La noapte plouă cu meteori. Lyridele pot fi observate foarte bine pe cerul României în luna aprilie. Faza maximă de manifestare a curentului de meteori Lyridele este în noaptea de 21/22 aprilie în acest an, conform Agerpres.

În fiecare an, începând cu luna aprilie, pe cerul nopţilor încep să-şi facă apariţia ploile de meteori (denumirea ştiinţifică a „stelelor căzătoare”).

La noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (34)

Publicat

acum O oră

21.04.2024

De

Romania24.ro

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (35)

ANM a actualizat prognoza meteo până la mijlocul lunii mai. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în general apropiate de cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (36)

Publicat

acum O oră

21.04.2024

De

Romania24.ro

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (37)

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile (făină, zahăr, ulei, paste, griș, orez și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Publicitate

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (38)

  • Ultimele știri pe Romania24
EVENIMENTacum 3 minuteALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilorEVENIMENTacum 16 minuteLa noapte plouă cu METEORI. Lyridele pe cerul României, un FENOMEN astronomic spectaculosEVENIMENTacum O orăCum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitațiiEVENIMENTacum O orăAcțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORiEVENIMENTacum 2 oreFemeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITALEVENIMENTacum 2 oreCe s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populațieEVENIMENTacum 3 oreLiderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, înainte de deschiderea pentru publicEVENIMENTacum 4 oreTânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis

Publicitate

ANUNȚURI PUBLICE

Publicitate

ANUNȚURI PUBLICEacum 12 luniUPDATE FOTO: Incendiu violent izbucnit la o locuință din județul Buzău. Intervin pompierii
Mai multe din ANUNȚURI PUBLICE

Publicitate

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gândaci în podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii clădirii, disperați: ”Nu facem față” - Romania24.ro (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6283

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.